Budget hosting accounts vernieuwd en nog lagere prijzen!

Wij hebben een vernieuwd aanbod van Budget hosting accounts waarbij ook de ‘vertrouwde’ instap accounts terug van weg geweest zijn, tegen nog scherpe prijzen en alle accounts komen nu inclusief de krachtige Installatron APP tool waarmee u honderden applicaties zoals WordPress, Drupal, Joomla etc.. kunt installeren in één muisklik.

Het beheer van uw website via Installatron is ook makkelijker, alle updates kunt u vol automatisch laten installeren zonder technische kennis. Hierdoor bent u verzekerd van de laatste versie, functionaliteit en bent u bij qua security fixes. Een budget hosting account is er al vanaf €10,95 per jaar (all-in)

Beveilig je website met een SSL certificaat / HTTPS-verbinding

Als website eigenaar of tijdens het bezoeken van een website zal het u vast opgevallen zijn dat in de adresbalk van o.a. de Chrome browser vermeld staat of de website vertrouwd is. Dit kan voor bepaalde bezoekers de vraag oproepen of uw website wel of niet veilig is en verlaten daarom deze uit voorzorg. Dit komt doordat o.a. Google besloten heeft om internetgebruikers met extra waarschuwingen te wijzen op een ‘veiliger’ internet.

De werkwijze hierin is dat de browser controleert of de verbinding met een website wel via een SSL-verbinding loopt. Dit is een verbinding tussen uw computer en de website wat beveiligd is d.m.v. een SSL-certificaat (geïnstalleerd op de website). Dit kun je dan ook herkennen aan https:// voor een domeinnaam of een groen slotje of balkje in de browser.  Wanneer dit SSL-certificaat ontbreekt (en u dus werkt via http) zal o.a. Chrome een ‘alarm’ geven dat de website misschien onbetrouwbaar is.

De kans is heel groot dat er niks mis is met de website in kwestie en daarom is een melding als deze heel vervelend. Immers u kunt bezoekers en misschien wel omzet verliezen omdat mensen bang worden. De enige oplossing hiervoor is een SSL-certificaat te installeren zodat een https verbinding mogelijk is met uw website.

 SSL instellen.
Op papier is een SSL certificaat realiseren eenvoudig namelijk:

1) Een certificaat aankopen/kiezen.
2. Administratieve erkenning SSL-uitgever
3) Hosting account klaar maken voor SSL.
4) Installeren certificaat (en configuratie)
5) Evt. foutieve (http) verwijzingen omzetten in https.

Helaas valt het in de praktijk vaak tegen omdat de keuze voor het juiste certificaat, administratieve erkenning, installatie instructies en kosten een belemmering zijn. We merken ook dat klanten die enthousiast ermee beginnen vast lopen en alsnog een beroep op ons doen wanneer er al veel fout is gegaan. Het is daarom verstandiger om een SSL installatie door ons te laten doen zodat wij u op de juiste manier kunnen voorlichten, de aanschaf en installatie uitvoeren. Een SSL-slotje op uw website kan namelijk al vanaf €45,- eenmalig!

Wilt u een SSL certificaat op uw website? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

DirectAdmin (controle paneel voor uw hosting account) poort wijziging

Wij hebben vanaf vandaag (12 februari) een nieuwe ‘poort’ in gebruik genomen voor het controle paneel DirectAdmin. Het controle paneel is nu bereikbaar via http://www.y2host.nl:2225 of via je eigen domeinnaam en dan de poort :2225 erachter zetten i.p.v. :2222 Dit lost het certificaat fout op die sinds 2 dagen verscheen.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.