Betaalbare en professionele hostingdiensten

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het verzorgen van uw website hosting, e-mail hosting, domeinregistraties, webwinkel hosting, managed wordpress sites, webdesign of zoekmachine optimalisatie dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren deze diensten al ruim vijftien jaar aan particulieren, ondernemers en collega webdesigners. We kunnen dus gerust stellen dat we het klappen van de zweep onderhand kennen!

Voor onze website en e-mail hosting aken wij gebruik van het TCN datahotel in Groningen. Dit verzekert u ervan dat uw website een hoge uptime kent, snel geladen wordt voor bezoekers uit Nederland en dat uw dataverkeer en e-mail onder de Nederlandse wet- en regelgeving valt.

Heeft u een goede naam voor een toekomstige website of wilt u uw bedrijfsnaam of productnaam beschermen? Dan kunnen wij voor u deze als domeinnaam vastleggen voor toekomstig gebruik, al vanaf een paar euro per jaar!

Wij hebben de afgelopen jaren voor honderden klanten de kantoorautomatisering (zakelijk) en computer reparatie(particulieren) verzorgt. De afgelopen tijd hebben wij ons echter toegelegd op het huidige diensten aanbod maar kunnen u nog wel vanuit deze expertise adviseren of begeleiden.

Wilt u meer weten over onze diensten en/of producten? Neem dan eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat.


Reageren is niet mogelijk