In- en verkoop

computerlesWij leveren al sinds het begin van ons bedrijf (in 2000) computers welke we opmaat leveren aan onze klanten. U vraagt wij bouwen het systeem wat het beste past bij uw budget of toepassing. De afgelopen jaren is de computermarkt enorm veranderd en de computerspecialist heeft langzaam plaats gemaakt voor de discounters. Wij hebben daarop ons aanbod aangepast zijn bieden nu systemen aan die we als specialistisch kunnen beschouwen. Hieronder treft u meer informatie aan:

Desktop (werkplek) computers en laptops
Wij leveren diverse budgetvriendelijke A-merk computers voor thuis- en zakelijke werkplekken. Hierbij kunt u denken aan computers en laptops van de merken van Lenovo, Acer, Asus, Yours en HP. De systemen die wij leveren zijn altijd inclusief 2 jaar (of langer) garantie en bij ons kunt u terecht voor lokale service- en onderhoud.

Milieu- en budgetvriendelijke computers en laptops.
Wilt u tegen een zo laag mogelijke prijs uw computer vernieuwen of bent u opzoek naar een computer voor uw zoon/dochter als studie computer? Dan zijn onze refurbished computers de oplossing! Dit jonge gebruikte computers welke geheel zijn nagekeken, hersteld en voorzien zijn van nieuwe (frisse) software installaties en garantie! Deze computers zijn heel courant, kunnen prima mee komen als budget PC en belasten het milieu minder, immers een 2e kans! Deze systemen zijn ook dé oplossing voor non-profit organisaties en scholen die krappe ICT budgeten hebben!

High-end systemen en servers
Heeft u specifieke wensen of eisen aan uw computer, laptop of server welke u niet voor een betaalbare prijs kunt vinden bij ‘standaard’ systemen? Dan komen wij graag in contact met u om een systeem of server op maat te bouwen voor u. Wij leveren al ruim 16 jaar maatwerk systemen met minimaal 2 jaar garantie en uitstekende service! De systemen worden altijd samengesteld uit A-merk onderdelen en het nieuwste van het nieuwste.

Meer weten?
Voor meer informatie of een offerte opmaat kunt u ons e-mailen of bellen.