In- en verkoop

computerlesY2IT levert al sinds het begin van ons bedrijf (in 2000) nieuwe- en gebruikte computers zowel ‘out-of-the-box’ als maatwerk. De afgelopen jaren is de computermarkt enorm veranderd en de computerspecialist heeft langzaam plaats gemaakt voor supermarkten en megastores die ‘alles’ verkopen. Wij hebben dit tijdig zien aankomen en onze werkwijze aangepast zodat we een meerwaarde bieden. We leveren de volgende ICT hardware gerelateerde diensten- en producten:

Computers & laptops.
We leveren (bijna) alle merken computers en laptops voor zowel thuis- als zakelijke toepassingen en kunnen deze op maat aanpassen aan uw wensen. Hierbij kunt u denken aan extra geheugen, zwaardere videokaart of een SSD schijf zodat uw systeem net even beter draait. Verder leveren wij op alle nieuwe computers altijd 2 jaar garantie (of langer) en kunt u als ondernemer ook onderhoudscontracten afsluiten.

Milieu- en budgetvriendelijk
Wanneer u opzoek bent naar een betaalbare oplossing om b.v. een kantoor (MKB) of klaslokaal (onderwijs) uit te rusten met andere systemen dan kunt u bij ons terecht voor jong gebruikte en refurbished computers. Dit zijn altijd computers die geheel nagekeken zijn, voorzien van nieuwe onderdelen (indien nodig) en voorzien van de laatste updates. Alle gebruikte en refurbished computers komen inclusief garantie van 3 t/m 12 maand.

Naast het inkopen van nieuwe computers bij ons kunnen wij uw (oude) ICT hardware ook opkopen of innemen. Wij zorgen dan voor een milieu vriendelijke verwerking ervan of gaan deze weer aanbieden op de 2e hands markt nadat deze nagekeken zijn zodat we 100% zeker weten dat er geen bedrijfsdata meer op staat.

Maatwerk, High-end systemen en servers
Heeft u specifieke wensen of eisen aan een computer, laptop of server? Wij kunnen ruime ervaring met het opmaat bouwen van computers en servers voor CAD, DTP , GAMING en SERVER toepassingen. Alle systemen worden in goed overleg samengesteld uit high-end onderdelen en voorzien van de nieuwste software en natuurlijk incl. uitstekende service en garantie voorwaarden.

 

Meer weten?
Voor meer informatie of een offerte opmaat kunt u ons e-mailen of bellen.