Beveilig je website met een SSL certificaat / HTTPS-verbinding

Als website eigenaar of tijdens het bezoeken van een website zal het u vast opgevallen zijn dat in de adresbalk van o.a. de Chrome browser vermeld staat of de website vertrouwd is. Dit kan voor bepaalde bezoekers de vraag oproepen of uw website wel of niet veilig is en verlaten daarom deze uit voorzorg. Dit komt doordat o.a. Google besloten heeft om internetgebruikers met extra waarschuwingen te wijzen op een ‘veiliger’ internet.

De werkwijze hierin is dat de browser controleert of de verbinding met een website wel via een SSL-verbinding loopt. Dit is een verbinding tussen uw computer en de website wat beveiligd is d.m.v. een SSL-certificaat (geïnstalleerd op de website). Dit kun je dan ook herkennen aan https:// voor een domeinnaam of een groen slotje of balkje in de browser.  Wanneer dit SSL-certificaat ontbreekt (en u dus werkt via http) zal o.a. Chrome een ‘alarm’ geven dat de website misschien onbetrouwbaar is.

De kans is heel groot dat er niks mis is met de website in kwestie en daarom is een melding als deze heel vervelend. Immers u kunt bezoekers en misschien wel omzet verliezen omdat mensen bang worden. De enige oplossing hiervoor is een SSL-certificaat te installeren zodat een https verbinding mogelijk is met uw website.

 SSL instellen.
Op papier is een SSL certificaat realiseren eenvoudig namelijk:

1) Een certificaat aankopen/kiezen.
2. Administratieve erkenning SSL-uitgever
3) Hosting account klaar maken voor SSL.
4) Installeren certificaat (en configuratie)
5) Evt. foutieve (http) verwijzingen omzetten in https.

Helaas valt het in de praktijk vaak tegen omdat de keuze voor het juiste certificaat, administratieve erkenning, installatie instructies en kosten een belemmering zijn. We merken ook dat klanten die enthousiast ermee beginnen vast lopen en alsnog een beroep op ons doen wanneer er al veel fout is gegaan. Het is daarom verstandiger om een SSL installatie door ons te laten doen zodat wij u op de juiste manier kunnen voorlichten, de aanschaf en installatie uitvoeren. Een SSL-slotje op uw website kan namelijk al vanaf €45,- eenmalig!

Wilt u een SSL certificaat op uw website? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

1 Eurohosting aanbieding

Het afgelopen jaar is voor Y2IT zeer succesvol verlopen en dit willen we vieren met al onze bestaande en nieuwe klanten! We hebben daarom een eindejaar hostingpakket samengesteld met een ongelofelijke lage introductieprijs van slechts €1,- Voor dit bedrag registeren of verhuizen wij uw NL domeinnaam kosteloos en ontvangt u 2GB website en e-mail ruimte!

Het pakket biedt u verder het volgende:

  • Registratie of verhuizing van één NL domeinnaam.
  • 2gb website en e-mail ruimte.
  • max. 5 mysql databases
  • max. 10 mail adressen (pop3 en imap)
  • Spamfilter, Backuptool en patchtool.
  • PHP5, PHP7, CGI en perl ondersteuning
  • incl. controle panel en 100+ gratis apps zoals wordpress
  • Actie prijs geldig tot 31 maart 2018
  • Het 1e jaar betaald u slechts €1,- daarna €25,- per jaar.

DIRECT BESTELLEN
Gebruik maken van deze super aanbieding? Vul dan vandaag nog het onderstaande bestelformulier in en u ontvangt binnen één werkdag alle benodigde informatie en inloggegevens.

Pakket keuze
Account
Soort registratie
Domeinnaam
Uw gegevens
Bedrijfsnaam
Contact persoon
Straat
Postcode+Woonplaats
Telefoon
GSM nummer
Faxnummer
E-mail
Opmerkingen

 

Voorwaarden/Informatie
Vertrouwd aankopen doen!De prijs is geldig voor het 1e jaar daarna betaald u 25 euro per jaar. De aanbieding is alleen geldig op nieuw af te sluiten contract en niet als up- of downgrade van bestaande contracten. Per klant (nieuw of bestaand) is slechts één actie pakket mogelijk. Op alle diensten die wij leveren zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Nieuwe budget hosting server met PHP7 & Softaculous in gebruik genomen.

We hebben een nieuwe server in gebruik genomen waarop de combi PHP5.6/PHP7 beschikbaar is en Softaculous applicatie installer i.p.v. Installatron. Beide tools doen het zelfde alleen via Softaculous bieden we meer scripts en functionaliteiten. Natuurlijk heeft u op dit server platform ook DirectAdmin beschikbaar voor de configuratie van uw hosting account. De server zal in eerste instantie alleen nieuwe klanten bevatten die kiezen voor een budget hosting account. Bestaande klanten kunnen op verzoek overstappen op de servers (b.v. als u PHP7 nodig heeft). Met het in gebruik nemen van de nieuwe server maken we ook gebruik van een andere netwerkprovider en datacentrum, binnenkort komt hier meer informatie over op onze website! Meer informatie of overstappen op het nieuwe platform? Neem dan contact met ons op.

DirectAdmin (controle paneel voor uw hosting account) poort wijziging

Wij hebben vanaf vandaag (12 februari) een nieuwe ‘poort’ in gebruik genomen voor het controle paneel DirectAdmin. Het controle paneel is nu bereikbaar via http://www.y2host.nl:2225 of via je eigen domeinnaam en dan de poort :2225 erachter zetten i.p.v. :2222 Dit lost het certificaat fout op die sinds 2 dagen verscheen.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.