NEWTRONICS

logowebshopNewtronics Computers heeft per 1 april 2015 haar bedrijfsnaam veranderd in Y2IT. Met deze wijziging hebben wij onze fysieke winkel in Zuidhorn gesloten en zijn we verder gegaan als online dienstverlener van o.a. webhosting, webdesign, domeinregistraties en systeem- en netwerkbeheer diensten voor het MKB.

De import- en handelsactiviteiten (huismerk Newtronics) zetten we wel voort onder deze naam. De handelsactiviteiten betreffen het in bulk inkopen van audio, video, telecom en computer producten en deze onder het eigen huismerk te verspreiden. De producten zijn afkomstig van dezelfde groothandels en fabrikanten welke ook a-merk en b-merken leveren. Het grote verschil is echter dat we lagere prijzen handteren dankzij het directe (online) verkoopkanaal. De producten kunt u op dit moment kopen via BOL.COM en via onze eigen webwinkel.

Het Newtronics huismerk heeft de volgende voordelen:

  1. Lagere prijs dan vele ‘gerenormeerde’ merken.
  2. Producten die lastiger te krijgen zijn (o.a. converters)
  3. 2 jaar garantie (carry-in) op alle producten
  4. Gratis helpdesk via het contact formulier

Wilt u meer informatie over Newtronics producten? Neem dan gerust contact  met ons op. Voor meer informatie over alle internet- en automatiseringsdiensten die voorheen geleverd werden als ‘Newtronics’ kunt u nu kijken op www.y2it.nl

 

 

 

Comments are closed