Computerhulp

computerreparatiegroningenWanneer u problemen heeft met uw computer, laptop of (wifi) netwerk kunt u ook bij Y2it terecht voor een snelle, betaalbare en professionele oplossing. Wij voeren reparaties uit aan alle merken computers, laptops en randapparatuur, ongeacht waar u deze heeft gekocht. Wij werken met scherpe werkplaats tarieven en bieden ook service aan huis en op kantoor.

Werkplaats
Een computer of laptop kunt u bij ons op afspraak langsbrengen (of opsturen per PostNL/DHL) en deze zullen wij dan onderzoeken en repareren voor slechts €29,95 per uur excl. materiaal kosten. En wanneer wij geen oplossing hebben dan betaalt u helemaal niets! De gemiddelde doorloop tijd van een reparatie in onze werkplaats is één week.

Thuisservice
Heeft u liever een monteur aan huis? Ook dit is mogelijk, wij komen op afspraak bij u langs (ook in de avond of in het weekend) en bekijken de problemen ter plekke en lossen deze op. Wanneer dit niet lukt kunnen we uw computer mee nemen (in overleg) en bij ons op de werkplaats verder repareren. De kosten voor een monteur aan huis zijn Euro 65,- per uur. Wij brengen geen voorrij-kosten in rekening in de gemeenten Zuidhorn, Winsum en de Marne. Buiten deze regio Euro 0,25 cent per km vanaf Oldehove.

Afspraak maken
Een afspraak voor het langs brengen van uw computer of een monteur aan huis kunt u maken door contact met ons op te nemen.